ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Αλογοσκούφης απαξίωσε τη Βουλή με την επιδεικτική του απουσία»

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2008 19:34
UPD:19:36
A- A A+

Απάντηση στις βολές του υπουργού Οικονομίας έναντι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κλήση του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου στη Βουλή http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/29/1518389.htm έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτός που απαξίωσε το Κοινοβούλιο ήταν ο κ. Αλογοσκούφης με την επιδεικτική του απουσία από την κλήση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής» αντέτεινε ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «Ο κ. Αλογοσκούφης ξεχνά να πει στον κόσμο ότι η κλήση του ΠΑΣΟΚ ήταν για τους κ.κ. Αλογοσκούφη, Χατζηδάκη, Βουρλούμη και Βγενόπουλο και ότι θέλαμε να κάνουμε μια αντιπαράθεση για να βγει στο φως η αλήθεια» πρόσθεσε.

Επίσης, υποστήριξε πως «ακόμα και με την απουσία του κ. Αλογοσκούφη βγήκαν σημαντικά πράγματα στην επιφάνεια, όπως η επιβεβαίωση του γεγονότος ότι δεν θα υπήρχε ζήτημα επιθετικής εξαγοράς στον ΟΤΕ αν η κυβέρνηση της ΝΔ δεν άλλαζε τους νόμους του ΠΑΣΟΚ που είχαν ασφαλιστικές δικλείδες και αυτά τα είπε κάποιος που επιχείρησε να κάνει επιθετική εξαγορά».

Συμπλήρωσε ακόμη πως «ο κ. Βγενόπουλος στοιχειοθέτησε απιστία κατά του ελληνικού Δημοσίου και ο κ. Αλογοσκούφης επιχειρεί από προχθές μέσω δηλώσεων του ιδίου και κύκλων του υπουργείου Οικονομικών να κάνει το «άσπρο-μαύρο». Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή