Η αντιπολίτευση για τη δίωξη σε βάρος του Γ. Κεφαλογιάννη

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2008 16:37
UPD:16:41
A- A A+

«Η δίωξη για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είναι πρωτοφανές ότι ασκείται σε έναν τέως υπουργό και εν ενεργεία σύμβουλο του πρωθυπουργού», παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κληθείς να σχολιάσει τη δίωξη κατά του Γ. Κεφαλογιάννη http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/30/1518974.htm .

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε εξηγήσεις τόσο από τον ίδιο τον πρώην υπουργό, όσο και από τον πρωθυπουργό, του οποίου εξακολουθεί να είναι σύμβουλος ο κ. Κεφαλογιάννης, όπως σημείωσε.

«Στην περίπτωση που όσα συζητούνται για τον κ. Κεφαλογιάννη αποδειχτούν αληθινά, νομίζω ότι θα πρέπει να λυπόμαστε για τη Δημοκρατία που τόσο προσπαθούμε να στεριώσουμε. Και είναι διπλή ντροπή γιατί ο κ. Κεφαλογιάννης ήταν και υπουργός Δημοσίας Τάξεως». Αυτή ήταν η δήλωση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργου Καρατζαφέρη, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει θέμα ηθικής τάξης με τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Για μείζον πολιτικό ζήτημα κάνει λόγο από την πλευρά του το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ που επισημαίνει:

«Για μια ακόμη φορά σύμβουλος του Πρωθυπουργού σχετίζεται με πράξεις ευθείας παρέμβασης με σκοπό τη συγκάλυψη ευθυνών και τον επηρεασμό του έργου της δικαιοσύνης. Τέτοιου είδους φαινόμενα και πρακτικές ολοένα και πιο συχνά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για στελέχη της κυβερνητικής παράταξης». «Φαίνεται πως η σεμνότητα και η ταπεινότητα χάθηκαν με τις προσπάθειες για την "επανίδρυση" του κράτους», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΝ.

Όσα υποστήριξε ο κ. Κεφαλογιάννης δεν είναι πειστικά. Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις, τόνισε το ΚΚΕ.

Να μην εξάγονται εσπευσμένα συμπεράσματα για τον Γ. Κεφαλογιάννη, συνέστησε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/30/1519094.htm .

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή