Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2008 17:14
UPD:17:17
A- A A+

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού εν όψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, το βασικό στάδιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί όπως τα προηγούμενα χρόνια, στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας των Πρωταθλητών, όπως αυτό έχει οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα:

Πέμπτη 26/6: Πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Κυριακή 29/6: Αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κυριακή 13/7: Επιστροφή της ομάδας από το Ζέεφελντ στην Αθήνα.

Παρασκευή 18/7: Αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για την Ολλανδία. Η ομάδα θα μείνει στην περιοχή Έρμελο.

Σάββατο 19/7: Φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Ολλανδική ομάδα Β΄ κατηγορίας FC EMMEN (http://www.fcemmen.nl/ ) . Το παιχνίδι θα γίνει στο «Stadion Of FC Emmen» και θα αρχίσει στις 18:00 (τοπική ώρα)

Τετάρτη 23/7: Φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Ολλανδική FC GRONINGEN (http://www.fcgroningen.nl/ ). Το παιχνίδι θα γίνει στο «Stadion Of Achilles 1894» της πόλης Assen και θα αρχίσει στις 19:00 (τοπική ώρα).

Σάββατο 26/7: Φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Ολλανδική FC TWENTE (http://www.fctwente.nl/ ). Το παιχνίδι θα γίνει στο «Stadion Of Quick της πόλης Oldenzaac και θα αρχίσει στις 15:00 (τοπική ώρα).

Κυριακή 27/7: Επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, την Παρασκευή 6 Ιουνίου και ώρα 12:00. η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2008 - 2009.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις