Ανακοίνωσε Γ. Παπαδόπουλο ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 03 Ιουνίου 2008 16:09
UPD:16:34
A- A A+

Την απόκτηση του 19χρονου διεθνή αμυντικού χαφ του Ηρακλή, Γιάννη Παπαδόπουλου http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/06/03/1520534.htm , ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπέγραφε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νταμπλούχους.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τους ανθρώπους του για αυτά που μου προσέφεραν στα χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος - γιος του Δανιήλ Παπαδόπουλου, παίκτη με μεγάλη καριέρα στον Ηρακλή- αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

ΑΠό την πλευρά της η ΠΑΕ Ηρακλής ευχαρίστησε τον Γιάννη Παπαδόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε το καλύτερο για τη συνέχιση της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Όπως ανακοινώθηκε, λεπτομέρειες για την μετακίνηση του παίκτη θα γίνουν γνωστές από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο, σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευής 06/06.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις