Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2008 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά και άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες στη Μακεδονία θα αυξηθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και πιθανόν στα υπόλοιπα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά και πιθανόν στα υπόλοιπα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια νοτιοανατολικοί 5 με 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ορεινά της Θεσσαλίας τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 Μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωϊνές ώρες 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν τις πρωϊνές μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 Μποφόρ. Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή