Δεν πάνε οι βουλευτές στο Euro

Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2008 15:27
A- A A+

Τα δημοσιεύματα και σχόλια περί δήθεν μετάβασης των βουλευτών στην Αυστρία και Ελβετία για την τελική φάση των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Σιούφας, «ουδέποτε τέθηκε, ούτε καν συζητήθηκε, ούτε ως ιδέα, ούτε ως σκέψη, ούτε ως εισήγηση και ασφαλέστατα ούτε ως απόφαση, θέμα μετάβασης των 300 βουλευτών με πρωτοβουλία ή συμμετοχή της Βουλής των Ελλήνων στις χώρες διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου». «Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Εν τω μεταξύ, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Ι.Τραγάκης, ζητησε από όλους του βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να μην συμμετάσχουν στην αποστολή του ΟΠΑΠ -με πτήση τσάρτερ- στην Αυστρία για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου με τη Σουηδία

Όπως υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Τραγάκης, «εξαιτίας του θλιβερού γεγονότος του σεισμού της Ανδραβίδας, όπου, δυστυχώς, συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους και περιουσίες καταστράφηκαν, ζήτησα αμέσως από όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ να μην συμμετάσχει κανείς στην αποστολή του ΟΠΑΠ στην Αυστρία, ανταποκρινόμενος και σεβόμενος το κοινό αίσθημα όλων των Ελλήνων».

Επιπρόσθετα, ο κ. Τραγάκης διαβεβαίωσε ότι «η Πολιτεία στέκεται, ήδη, συμπαραστάτης και αρωγός στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτές τις ώρες». «Οι σκέψεις, όλων μας,είναι μαζί τους», ανέφερε ο γ.γ. της ΚΟ της ΝΔ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Τραγάκη, ο ΟΠΑΠ είχε ναυλώσει ειδική πτήση τσάρτερ με προορισμό την Αυστρία, προκειμένου η αποστολή να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Σουηδίας στο Εuro 2008. «Μεταξύ των συμμετεχόντων στην αποστολή» -διευκριονίζεται- «συμπεριλαμβάνονταν και περιορισμένος αριθμός βουλευτών,από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, έτσι ώστε να εκπροσωπήσουν το Κοινοβούλιο στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, όπως, άλλωστε, είχε συμβεί σε αντίστοιχες διοργανώσεις στο παρελθόν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή