Στην Αθήνα ο Βαλβέρδε

Αύριο η παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008 17:39
A- A A+

Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 16:30, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε, συνοδευόμενος από τη γυναίκα και τον μάνατζερ του.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», παραπέμπτοντας στην αυριανή συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο νέος προπονητής των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδος θα παρουσιαστεί αύριο στις 14:00, στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Νωρίτερα ο κ. Βαλβέρδε θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του, ενώ την ίδια μέρα αναμένεται να συναντηθεί και με τον Σωκράτη Κόκκαλη - συνάντηση κατά την οποία θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τα μεταγραφικά των «ερυθρόλευκων».

Ο 44χρονος τεχνικός θα επιστρέψει εκ νέου στη χώρα του πριν το τέλος της εβδομάδας και θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στις 26 Ιουνίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις