Πρόγραμμα εξετάσεων αποφοίτων Β’ κύκλου ΤΕΕ και πρώην ΤΕΛ

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008 17:51
A- A A+

Την Πέμπτη 12/6 αρχίζουν οι εξετάσεις στα μαθήματα γενικής παιδείας και ειδικότητας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΙ με το σύστημα των ειδικών εισαγωγικών εξετάσεων των αποφοίτων Β’ κύκλου ΤΕΕ και τμημάτων ειδικότητας των πρώην ΤΕΛ.

Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Πέμπτη 19 Ιουνίου, και το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Β’ ΚΥΚΛΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΤΕΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΕΛ

ΠΕΜΠΤΗ 12/6 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/6 ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/6 ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΙΙ -ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ - ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ -ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ -ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΤΡΙΤΗ 17/6 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ -ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΙΙ -ΕΙΔΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/6 ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ -ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 19/6 ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΛΟΙΟΥ Ι -ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ -ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Β’ ΚΥΚΛΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΤΕΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΤΕΛ

ΠΕΜΠΤΗ 12/6 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/6 ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο που εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερήσιων ΤΕΕ, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις εξετάσεις πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, δύο στυλό διαρκείας (χρώματος μπλε ή μαύρου), μολύβι, γομολάστιχα. Επίσης, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να έχουν μαζί τους και από ένα θερμός με νερό ή αναψυκτικό.

Δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών (Computers) και η χρήση διορθωτικού (Blanco). Απαγορεύεται η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο σε οποιονδήποτε φέρει κινητό τηλέφωνο.

Ειδικά για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν στο μάθημα Αρχιτεκτονικό Σχέδιο εκτός απ’ τα παραπάνω πρέπει να έχουν μαζί τους πινακίδα σχεδίασης διαστάσεων τουλάχιστον 0,50Χ 0,70 και τα απαραίτητα για τη σχεδίαση όργανα και υλικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή