Κομματικό νεποτισμό και υποκρισία καταλογίζει στο ΠΑΣΟΚ ο ΥΠΕΣ

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008 22:19
A- A A+

Στη σκληρή ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών, κατηγορώντας το για κομματικό νεποτισμό και υποκρισία.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει ν’ αντιληφθεί ότι η αποτύπωση της πραγματικότητας δεν είναι ούτε απρέπεια ούτε ψεύδος. Απρέπεια και ψεύδος είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο την εποχή που ήταν Κυβέρνηση όσο και, δυστυχώς, ακόμη και σήμερα που είναι Αντιπολίτευση» αναφέρει ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Επίσης καλεί το ΠΑΣΟΚ να απαντήσει:

«Πρώτον, είναι ή όχι η υπεξαίρεση του 1,411 εκ. ευρώ η μεγαλύτερη ?«μεταρρύθμιση» που κληροδότησε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και για την οποία είναι βέβαιο ότι οι αιρετοί δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ;

»Δεύτερον, πληρώνουμε ή όχι τις, δυστυχώς όχι νεφελώδεις αλλά πραγματικές, μαύρες τρύπες του «Ε.Π.Τ.Α.», ύψους πάνω από 210 εκ. ευρώ από τον «ΘΗΣΕΑ»;»

«Και κάτι τελευταίο: Ας κάνει απολογισμό το ΠΑΣΟΚ ποιοι Δήμαρχοι και πώς χρηματοδοτήθηκαν από το Ε.Π.Τ.Α. και ποιοι δεν πήραν ούτε ένα ευρώ. Και τότε θα αντιληφθεί το μέγεθος του κομματικού νεποτισμού αλλά και της μεγάλης υποκρισίας του» καταλήγει ο υπουργός Εσωτερικών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή