Euro 2008: Ελλάς - Σουηδία 0 - 2

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008 23:37
UPD:11/06/2008 10:51

A- A A+

Ασχημο ξεκίνημα για την εθνική μας στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της διοργάνωσης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε 2- 0 από τη Σουηδία και πλέον χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη το Σάββατο επί της Ρωσίας, για να ελπίζει στην πρόκριση.

Το σκορ άνοιξε ο Ιμπραϊμοβιτς στο 67΄ και ο Χάνσον έγραψε το τελικό 2-0 στο 72΄.

Την ανωτερότητα της σουηδικής ομάδας παραδέχθηκε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός Ότο Ρεχάγκελ. Όπως είπε, "...μπόρεσαν και κέρδισαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Στο πρώτο ημίχρονο όλα πήγαν καλά, κατόπιν κάναμε ένα λάθος στο πλάγιο και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Δυστυχώς, εμείς δεν ήμασταν σε θέση να πετύχουμε ένα τέρμα γιατί είχαμε προβλήματα με τη συμπαγή άμυνα της σουηδικής ομάδας. Μερικοί παίκτες μας δεν μπόρεσαν να πιάσουν καλή απόδοση και δεν τα κατάφεραν απέναντι στη συμπαγή και σωματικά δυνατή σουηδική ομάδα".

"Παίξαμε πολύ-πολύ καλά. Η Ελλάδα ήταν μια πολύ δυνατή ομάδα. Επέλεξαν να παίξουν πολύ αργά, όμως το ξέραμε αυτό και ήμασταν προετοιμασμένοι", δήλωσε ο τεχνικός της Σουηδίας, Λαρς Λάγκερμπακ και συνέχισε: "Γνωρίζαμε ότι θα παίξουν με πέντε αμυντικούς. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα σε τεχική και σε φυσική κατάσταση. Εμείς πήγαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα όπου κλείσαμε όλους τους χώρους".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις