Ο ξένος Τύπος για την ήττα της Ελλάδας

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2008 10:59
A- A A+

«Η Σουηδία τιμώρησε το αντιποδόσφαιρο της Ελλάδας», γράφει ο ξένος Τύπος για τη χθεσινή ήττα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης από την ομάδα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με 2-0.

Χαρακτηριστικοί είναι οι τίτλοι των σουηδικών εφημερίδων, όπως η «Aftonbladet» η οποία σχολιάζει: «Η αναμονή τελείωσε Ζλάταν. Η Ελλάδα παρατάχθηκε με στόχο το 0-0, αλλά ο Ιμπραϊμοβιτς την τιμώρησε με εκπληκτικό γκολ». Από την πλευρά της η «Expressen» αναφέρει: «Ο ήρωας Ζλάταν έσωσε τη Σουηδία. Με ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης άνοιξε το δρόμο στη νίκη της Σουηδίας επί της Ελλάδας, η οποία δεν ήταν στο γήπεδο».

Στην Ιταλία η «Gazzetta Dello Sport» είναι πιο αιχμηρή για το συγκρότημα του Οτο Ρεχάγκελ: «Ο Ιμπραΐμοβιτς τιμώρησε το αντιποδόσφαιρο της Ελλάδας. Η ομάδα του Ρεχάγκελ προσπάθησε να κοιμήσει τη Σουηδία, αλλά δεν τα κατάφερε».

Το αγγλικό «Skysports» τόνισε: «Το καταπληκτικό γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προσγείωσε ανώμαλα την πρωταθλήτρια Ευρώπης», ενώ το «ΒBC» αναφέρει: «Μία στιγμή μαγείας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε στη Σουηδία το δρόμο για τη νίκη επί της Ελλάδας. Ήταν μία δίκαια νίκη για τους Σουηδούς, κόντρα στους Ελληνες που είχαν το μυαλό τους μόνο στην άμυνα.»

Τέλος, στην Ισπανία η «Marca» γράφει: «Ένα καταπληκτικό γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τιμώρησε το παθητικό παιχνίδι της Ελλάδας και χάρισε στη Σουηδία τη νίκη. Αυτό το γκολ κι ένα ακόμη από τον Χάνσον κατεδάφισαν το αμυντικό τείχος των Ελλήνων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις