Γ. Παπακωνσταντίνου: Ακατανόητη η επιστολή του Κ. Σημίτη

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2008 20:05
UPD:12/06/2008 16:47
A- A A+

«Ακατανόητη» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου την επιστολή του κ. Κώστα Σημίτη προς τον κ. Γιώργο Παπανδρέου «ειδικά εφόσον ο ίδιος ο κ. Σημίτης έχει το 2005 προσυπογράψει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη συνταγματική συνθήκη της ΕΕ και έχει επιχειρηματολογήσει επ' αυτού και στη Βουλή».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρόσθεσε πως «η διαφοροποίηση σε αυτή τη συγκαιρία αποπροσανατολίζει από τις προτεραιότητες του Κινήματος, το οποίο οφείλει να δουλεύει συντεταγμένα και με αφοσίωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον πολίτη».

Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ πρότεινε και προτείνει δημοψήφισμα προκειμένου η Συνθήκη να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή νομιμοποίηση. «Είμαστε συνεπείς με τη θέση που εγκρίθηκε ομόφωνα από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2005 και την οποία υποστήριξε το Κίνημα στη Βουλή επίσης το 2005, όταν σύσσωμη η κοινοβουλευτική του ομάδα ζήτησε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη συνταγματική συνθήκη» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο τέως πρωθυπουργός απέστειλε σήμερα επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, με την οποία εκφράζει τη διαφωνία του με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την κύρωση της Νέας Συνθήκης της ΕΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/06/11/1524224.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή