«Όχι» Αρη σε Ολυμπιακό για Αβραάμ Παπαδόπουλο

Επίσημη πρόταση 1,2 εκατ.€ κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι»
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008 10:35
A- A A+

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αρη στην επίσημη πρόταση που κατέθεσε επίσημα ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» κυμαινόταν στα 1,2 εκατ. ευρώ (+30% ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη), όμως η ΠΑΕ της Θεσαλλονίκης την απέρριψε, αξιώνοντας περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκαν δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια του Αρη για την περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας. Ειδικότερα, στις 4 και 7 Αυγούστου ο Αρης θα φιλοξενήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Μπόλτον και την Μπριζ, αντίστοιχα.

Τα πρώτα του φιλικά οριστικοποίησε και ο Ολυμπιακός. Κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Αυστρία, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 4 Ιουλίου τη Χαλ, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Αυστρίας, και στις 10 Ιουλίου θα αναμετρηθούν με τη Γκρότσλιν, που τερμάτισε στην τρίτη θέση του πολωνικού πρωταθλήματος. Το πρώτο επί ελληνικού εδάφους φιλικό θα γίνει στις 31 Ιουλίου με αντίπαλο τη Χετάφε, που είχε φθάσει φέτος στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις