Γ. Παπακωνσταντίνου: Στόχος να αλλάξει η κυβέρνηση

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008 18:14
UPD:14/06/2008 10:31
A- A A+

Κάθε συντήρηση μιας εσωκομματικής συζήτησης μας αποσπά από το στόχο μας, ο οποίος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση, τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Πιο αναλυτικά, σε ερώτηση αν για το ΠΑΣΟΚ δημιουργούν πρόβλημα όσα στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εκδηλώνουν την αντίθεσή τους απέναντι στη διαγραφή ή στην απόφαση του κ. Παπανδρέου να αποπέμψει τον κ. Σημίτη και αν προτίθεται η ηγεσία του κόμματος να πάρει μέτρα όπως η διαγραφή τους ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε:

PASOK WEB RADIO
Γ. Παπακωνσταντίνου: Στόχος να αλλάξει η κυβέρνηση

Aκούστε τις δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου

«Δεν θα σχολιάσω αυτές τις δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Η επιστολή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν απολύτως σαφής και αναλυτική. Κάθε συντήρηση μίας εσωκομματικής συζήτησης, μας αποσπά από το στόχο μας. Και ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος, από το να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση, από το να φύγει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να απαλλαγεί η χώρα από τη διακυβέρνηση του κ. Καραμανλή. Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος, από τα προβλήματα του τόπου. ΣΆ αυτά επικεντρωνόμαστε, σΆ αυτά θα επικεντρωνόμαστε».

Σε επόμενη ερώτηση εάν οι βουλευτές έχουν δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους ανέφερε πως οι βουλευτές έχουν πάντα δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. «Ταυτοχρόνως, ένα κόμμα προχωρά συντεταγμένα, μέσα από τις συλλογικές αποφάσεις που παίρνει και με στόχο πάντα να μιλά για τον πολίτη, για τα προβλήματά του. Και ο βασικός στόχος ενός κόμματος της αντιπολίτευσης είναι να φύγει η κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή