Πρόωρο αντίο για την Εθνική

Ρεχάγκελ: Θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα
Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008 00:29
UPD:16:59
EPA/VASSIL DONEV

A- A A+

Αδοξο τέλος είχε η προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Η Ελλάδα γνώρισε το Σάββατο την ήττα 1-0 από τη Ρωσία στο Σάλτσμπουργκ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του EURO 2008 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ζιριάνοφ στο 33ο λεπτό.

"Είχαμε ένα παιχνίδι με πολλές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Εμείς σήμερα αγωνιστήκαμε δύο φορές καλύτερα από ότι με τη Σουηδία, αλλά είναι δυστυχώς γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε τέρματα, γι αυτό με προσεγμένη άμυνα προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι, αλλά δεν είμαστε η ομάδα που μπορεί να σημειώσει τρία γκολ" δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ.

"Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν το απίστευτο πάθος που δείξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ρωσική ομάδα. Είχα πει ότι στην καριέρα μου έχω αγωνιστεί πολλές φορές απέναντι σε ρωσικές ομάδες και ξέρω καλά ότι είναι ταχύτατοι παίκτες και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Αυτό μπορούν να σας το βεβαιώσουν και η Λεβερκούζεν και η Μπάγερν Μονάχου".

"Ηρθαμε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ξέρουμε ότι αυτό που έγινε το 2004 ήταν ένα θαύμα και τα θαύματα δεν γίνονται τακτικά. Πάρτε για παράδειγμα τον όμιλο με την Ιταλία και τη Γαλλία και τη Γαλλία που κάποια, μπορεί και δύο, θα μείνουν έξω. Εχουμε τον αγώνα με την Ισπανία και καθήκον μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις