Π. Ευθυμίου: Zoύμε τις πιο δύσκολες ώρες

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008 20:24
UPD:20:41
A- A A+

Περνάμε μια από τις πιο σκληρές και δυσάρεστες στιγμές της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου οποίος αποδίδει την πρόσφατη κρίση στο Κίνημα σε "συνεννόηση" Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη, η οποία "δεν κατέστη δυνατή".

"Όλοι θα ευχόμασταν να ίσχυε και στην περίοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης η δήλωση που είχε κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου το Σεπτέμβριο του 2007, ότι εφόσον θα κέρδιζε τις εκλογές, ως πρωθυπουργός, θα στηριζόταν στις συμβουλές του Κώστα Σημίτη. Δυστυχώς, αυτή η συνεννόηση των δύο ανδρών δεν κατέστη δυνατή", δηλώνει ο τέως υπουργός.

Υπογραμμίζει, ωστόσο, πως "όλες οι εκτιμήσεις, ότι εισερχόμαστε σε κρίση που ενέχει το στοιχείο της διάσπασης, θα διαψευστούν (...). Το ΠΑΣΟΚ είναι μια τεράστια ιστορική παράταξη και έχουμε όλοι την ωριμότητα να διαφυλάσσουμε το καίριο και ουσιώδες, που είναι η ενότητά μας".

Αναφερόμενος στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, που συνιστούν "την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση", ο κ. Ευθυμίου αποκλείει το ενδεχόμενο, μια τέτοια πρόταση, να προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή