ΠΑΣΟΚ: Ουδέποτε ήρθαν στα χέρια μου τέτοια ποσά, δηλώνει ο Σπ. Αυγερινός

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008 16:39
UPD:17:45
A- A A+

Ο κ. Σπύρος Αυγερινός, παλαιός διευθυντής προσωπικού του ΠΑΣΟΚ και μέλος της παλαιάς Επιτροπής Οικονομικών του Κινήματος, έκανε δηλώσεις σχετικά με τη γραπτή δήλωση του Θόδωρου Τσουκάτου, σύμφωνα με την οποία μεσολάβησε ώστε ένα ποσό ενός εκατομυρίου μάρκων να παραληφθεί από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σπύρος Αυγερινός δήλωσε ότι «αποκλείεται να έχει μπει στο ΠΑΣΟΚ τέτοιο ποσό συγκεντρωτικά και μάλιστα να προέρχεται από εταιρία, επιταγή ή τραπεζικό λογαριασμό».

Οι δηλώσεις του κ. Αυγερινού έγιναν μετά από ερωτήσεις οι οποίες προέκυψαν αφού δημοσιοποιήθηκε η δήλωση του κ. Θόδωρου Τσουκάτου, νωρίτερα το απόγευμα.

Ο κ. Αυγερινός είπε ότι όλες οι συναλλαγές του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιούνταν με κουπόνια, δηλαδή με μετρητά, ενώ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο "να έχει μπει έστω και μία δραχμή στο ΠΑΣΟΚ και να μη το γνώριζε", ενώ απαντώντας και σε σχετική ερώτηση είπε ότι τις προεκλογικές περιόδους τα ποσά που εισέρχονται στα ταμεία ενός κόμματος είναι, αθροιστικά, περισσότερα από 420.000 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή