Γ. Παπανδρέου: Όλα στο φως

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008 21:38
UPD:21:45
A- A A+

«Φως σε όλα: για την υπόθεση της SIEMENS, για τα ομόλογα, για τις υποκλοπές, για το Υπουργείο Πολιτισμού, για την κομματική προστασία των καρτέλ, για την εγκληματική παράδοση του ΟΤΕ» ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο.

Διαμηνύοντας πως «εμείς δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε», κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποδεχθεί άμεσα την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens, κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα πως δεν «έχει την πολιτική βούληση, σε αντίθεση μ’ εμάς, να προχωρήσει στην εκκαθάριση υποθέσεων κατάχρησης του δημόσιου χρήματος».

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία πρακτική και κανένα πρόσωπο που έχει καταχραστεί την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και των ψηφοφόρων του Κινήματος.

«Και αυτό το αποδεικνύω καθημερινά, και με τις προτάσεις μου, και με τις πράξεις μου» επισήμανε, διαβεβαιώνοντας πως δεν θα σταματήσει «τον αγώνα για ακηδεμόνευτη πολιτική, ώστε, όπως ανέφερε, «να απελευθερωθεί επιτέλους η πολιτική ζωή του τόπου από την κηδεμονία και την ομηρία από αδιαφανή οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα».

Καταλήγοντας απευθύνθηκε και «σε κάθε πολίτη» σημειώνοντας: «Σε χρειάζομαι μαζί μου σε αυτόν τον αγώνα. Σε αυτό τον αγώνα, για ένα νέο ξεκίνημα στην πατρίδα, σ’ αυτό τον αγώνα, για τη Δημοκρατία και τη διαφάνεια στη χώρα μας».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή