Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008 07:00
A- A A+

ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ βορείους ανέμους τοπικά στο Αιγαίο και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος και μόνο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 τοπικά 5 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στις βορειότερες περιοχές θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Βόρειο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ και από το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 5 και από το μεσημέρι 6 και κατά τόπους 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τόπους 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως στα βορειοανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο μέχρι 8 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή