Επισκόπηση Τύπου

Σάββατο, 21 Ιουνίου 2008 09:46
UPD:12:26
A- A A+

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Δεν φοβάμαι τίποτε σε θέματα διαφθοράς" δήλωσε ο πρωθυπουργός, ενώ ο Γ. Παπανδρέου συνεχίζει τις υποκριτικές επιθέσεις του για τη "Ζίμενς"...".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Με βαλίτσες η μεταφορά των χρημάτων στη Χαριλάου Τρικούπη. Τι θα καταθέσει την Τρίτη στον εισαγγελέα ο Θ. Τσουκάτος".

Η ΑΥΓΗ: "Επιχείρηση διάσωσης του δικομματισμού. Πολιτικό ντόμινο από το σκάνδαλο SIEMENS".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στο φως οι μίζες για "ΕΡΜΗΣ" -C41 ΟΣΕ και ΟΤΕ. Καίγονται 2 πρώην υπουργοί, 2 Γενικοί Γραμματείς, ένας Διοικητής ΔΕΚΟ και ένας αντιπρόσωπος ξένης εταιρείας, που έχει ισχυρές διασυνδέσεις με κορυφαίο παράγοντα του ΠΑΣΟΚ".

ΤΟ ΒΗΜΑ: "Πανικός στα κόμματα. ΠαΣοΚ και ΝΔ φοβούνται τα χειρότερα. Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων προαναγγέλλει η Δικαιοσύνη".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Μεγαλώνει ο ιστός της μίζας. SIEMENS: νέα στοιχεία και ονόματα στα χέρια του εισαγγελέα".

ΕΘΝΟΣ: "Στο μίξερ της Siemens ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Κραυγές και ψίθυροι για εμπλοκή νυν και τέως υπουργών".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο Παπανδρέου αποφασισμένος να καθαρίσει τους λεκέδες από το ΠΑΣΟΚ στέλνει...στο καθαριστήριο τα λερωμένα -τ΄άπλυτα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κινούμενη άμμος" η Siemens για το ΠΑΣΟΚ. Ο Τσουκάτος επιμένει ότι έδωσε τα λεφτά στο κόμμα και επικαλείται ως μάρτυρες οδηγούς επιχειρηματία".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Τρέμουν την επόμενη βόμβα. Ψάχνονται σε ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για άλλα δρομολόγια με μίζες".

ΕΣΤΙΑ: "Το παράνομο πολιτικό χρήμα. Ευθύνονται οι αρχηγοί όλων των κομμάτων".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Πολλά εκατ. μάρκα στο ΠΑΣΟΚ από τα "μαύρα ταμεία" της Siemens- Καραμανλής: εξεταστική επιτροπή μετά την ανάκριση".

Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου: "Τσουκάτος τα λέει ΟΛΑ με το όνομά τους. Γ. Παπανδρέου: οριστική ρήξη με το παρελθόν-εκτός ΠΑΣΟΚ όσα στελέχη εμπλέκονται".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Βαριές σκιές" από τις αποκαλύψεις. Ταραχή στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί η υπόθεση SIEMENS".

ΤΑ ΝΕΑ: "Κωδικός "Γενναίος" για το μαύρο χρήμα. Με "επιχείρηση καθαρά χέρια" απαντά ο Γιώργος. Και τρίτος ενδιάμεσος στην υπόθεση ΠΑΣΟΚ- Ζίμενς.

Η ΝΙΚΗ: "Κατώτερος των περιστάσεων. Δεν σηκώνει το γάντι ο Καραμανλής. Προσπαθεί να κρύψει το σκάνδαλο της Siemens πίσω από την έρευνα της Δικαιοσύνης".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Αεροπορική ελληνοϊσραηλινή άσκηση βομβαρδισμού του Ιράν".

Η ΧΩΡΑ: "Όλα στο φως. Δεν φοβάμαι τίποτα. Ξεκάθαρη θέση Καραμανλή για τις μίζες της SIEMENS".

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Έμεινε με 40 πόντους νερό. Ο αργός θάνατος της Κορώνειας".

ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Ξανά ο Σαρκοζί υπέρ της Ελλάδας για το όνομα "Μακεδονία". Με "κόκκινο" από την Ε.Ε. στα Σκόπια, αν δεν τα βρουν με την Ελλάδα".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή