Γ. Καρατζαφέρης για Siemens: «Προανακριτική επιτροπή αύριο το πρωί»

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2008 17:42
A- A A+

Τη άμεση σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Siemens ζήτησε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι υπάρχει ανάγκη κάθαρσης, η οποία, όπως ανέφερε, θα έρθει μόνο με εκλογές.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ακόμη ότι οι εμπλεκόμενοι είναι πολλοί περισσότεροι και εκπροσωπούν και τα δύο μεγάλα κόμματα.

«Δεν υπάρχει ανάγκη εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής. Υπάρχει ανάγκη προανακριτικής επιτροπής, για να έχει την δυνατότητα που έχει ένας εισαγγελέας. Η εξεταστική επιτροπή δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια διερευνητική επιτροπή. Το άλλο είναι εισαγγελική έρευνα» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Προανακριτική επιτροπή, αύριο το πρωί. Εάν το αφήσουμε για την επόμενη ολομέλεια, φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουμε να βρούμε κανένα στοιχείο. Επιμένω να δοθεί στην δημοσιότητα από τον κ. Εισαγγελέα το ημερολόγιο των επισκέψεων στη Siemens υπουργών και άλλων στελεχών και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Είναι καιρός να μας εξηγήσουν τι έκαναν εκεί, ενώ δεν έχουν πάει ποτέ σε κάποιο γεωργικό συνεταιρισμό ή σε μια άλλη υγιή επιχείρηση» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή