Γ. Παπακωνσταντίνου: Είμαστε σε δύσκολη περίοδο, χρειάζεται ψυχραιμία και αίσθημα ευθύνης

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008 19:51
UPD:22:24
A- A A+

«Έχουν γίνει πολλές δηλώσεις στελεχών τις τελευταίες μέρες για ένα θέμα που μας καίει όλους μας, δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις αυτές, ειδικά μια μέρα πριν από μια πολύ σημαντική συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου που θα ασχοληθεί με τα ζητήματα αυτά».

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις στελεχών του κόμματος για το θέμα Τσουκάτου-Siemens, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρόσθεσε ότι οι θέσεις του κόμματος είναι σαφείς, οι συλλογικές αποφάσεις καταγεγραμμένες και τις έχει εκφέρει ο κ. Παπανδρέου και συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα ορισμένα στελέχη μας αισθάνονται την ανάγκη να κάνουν τις προσωπικές τους παρατηρήσεις και να εκφέρουν την προσωπική τους γνώμη. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και όλοι μας χρειάζεται να έχουμε ψυχραιμία και ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης».

Σε ερώτηση αν ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρεται στους κυρίους Βενιζέλο και Λοβέρδο διότι φαίνεται να έχουν κάνει δηλώσεις οι οποίες τουλάχιστον δεν δείχνουν να έχουν εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το πώς οδηγεί το Κίνημά σας για την επόμενη μέρα» ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε πως τοποθετήθηκε και δεν έχει να προσθέσει κάτι.

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο κ. Βενιζέλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μάθει και να πει την αλήθεια για την υπόθεση της Siemens http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/06/25/1530640.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή