Θ. Ρουσόπουλος: «Ο Γ. Παπανδρέου σήμερα θα συναινούσε στην αναθεώρηση του άρθρου για το πολιτικό χρήμα»

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 14:43
A- A A+

Αιχμές για τη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τις προτάσεις που αναμένεται να δώσει ο κ. Παπανδρέου σε σχέδιο νόμου για το πολιτικό χρήμα, με δεδομένο ότι δεν συναίνεσε στην αναθεώρηση του σχετικού άρθρου του συντάγματος.

Πρόκειται για επιβεβαίωση της παροιμίας «στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος και πρόσθεσε πως «σήμερα θα συναινούσε για την αναθεώρηση του άρθρου για το πολιτικό χρήμα». Υπογράμμισε ακόμη πως αν υπάρχουν εποικοδομητικές προτάσεις που δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα, η κυβέρνηση θα τις μελετήσει.

Κληθείς να σχολιάσει δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Σούρλα πως αν αποδειχτεί ότι στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος εμπλέκεται στην υπόθεση της Siemens θα πρέπει να απομακρυνθεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα φύγει ο ίδιος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε σχόλια στελεχών της κυβέρνησης και της ΝΔ.

«Η ίδια η ζωή έχει απαντήσει πώς χειρίστηκε ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση τις όποιες υποθέσεις σαν αυτές οψέποτε υπήρξαν» σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή