Αλ. Λυκουρέζος: «Bαρύτατο ολίσθημα του Γ. Παπανδρέου εναντίον μου»

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 20:24
UPD:20:42
A- A A+

Την έντονη αντίδραση του δικηγόρου Aλέξανδρου Λυκουρέζου προκάλεσαν οι αιτιάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου περί διαρροών από πλευράς του σχετικά με την υπόθεση της Siemens, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα υπόδικο και φίλο του πρωθυπουργού.

Στη δήλωσή του ο κ. Λυκουρέζος σημειώνει πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «υπέπεσε σήμερα σε βαρύτατο εναντίον μου ολίσθημα» και προσθέτει:

«Πρώτον: Ουδεμία απολύτως διαρροή σχετικά με την υπόθεση Siemens προέρχεται από το γραφείο μου, γεγονός που μπορούν να βεβαιώσουν όλοι οι δημοσιογράφοι.

Δεύτερον: Θα έπρεπε οι νομικοί του σύμβουλοι να τον έχουν πληροφορήσει ότι δεν είμαι υπόδικος».

«Ως δικηγόρος της Siemens επιτελώ το χρέος μου συνδράμοντας στο έργο της την ελληνική Δικαιοσύνη» συμπληρώνει ο κ. Λυκουρέζος, και σημειώνει πως περιμένει από τον κύριο Παπανδρέου «πλήρη αποκατάταση».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της εφ' όλης της ύλης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε αναφερόμενος στις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens, αφού σημείωσε πως «ζούμε υπό καθεστώς διαρροών» και επέρριψε στην κυβέρνηση ευθύνες για την απαξίωση, όπως ανέφερε, των θεσμών, υποστήριξε πως «οι διαρροές προέρχονται από δικηγορικό γραφείο φίλου του κ. Καραμανλή και υπόδικου, του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, και αναρωτήθηκε «με βάση ποιες σκοπιμότητες ο κ. Λυκουρέζος κάνει αυτές τις διαρροές».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή