Δεν χωρούν στο κοστουμάκι των συμβάσεων

Πατήρ και υιός Σαρκοζί
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 22:27
UPD:22:43

A- A A+

Οι επισκέπτες στο πολιτιστικό κέντρο Casa de Vacas, μέσα στο Πάρκο Ρετίρο της Μαδρίτης, μπορούν, έως τις 13 Ιουλίου, να απολαύσουν μεταξύ των εκθεμάτων και ένα πορτρέτο του Νικολά Σαρκοζί με ένα σκουλαρίκι που έχει το σχήμα του μεταλλίου της Λεγεώνας της Τιμής.

«Δράστης» ο 80χρονος πατήρ Παλ Σαρκοζί (αριστερά στη φωτογραφία), που φιλοτέχνησε με τον παλιό του συνεταίρο στο χώρο της διαφήμισης, Βέρνερ Χόρνουνγκ, 35 έργα, που συνδυάζουν τη ζωγραφική με το φωτομοντάζ.

Μεταξύ των εκθεμάτων περιλαμβάνονται επίσης ερωτικά πορτρέτα γυναικών, αν και ο Παλ Σαρκοζί, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελ Μούντο, αρνείται ότι υπήρξε "Δον Ζουάν", δηλώνοντας: "Δεν είχα τόσες πολλές γυναίκες στη ζωή μου". Μετριόφρων ο ανήσυχος μπον βιβέρ Παλ, στα χνάρια του οποίου βαδίζει ο Γάλλος πρόεδρος.

Κληρονομική η αδυναμία των Σαρκοζί στο ωραίο φύλο; Λεπτομέρειες στο βιβλίο «Ο Σαρκοζί και οι γυναίκες» που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα στο Παρίσι και ξεδιπλώνει την επεισοδιακή και υπερεκτεθειμένη προσωπική ζωή του Γάλλου προέδρου. Για πολλά μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει, αλλά όχι και για έλλειψη γούστου στις γυναίκες, οι οποίες ωστόσο λατρεύουν να τον μισούν, όταν τον αποχωρίζονται, όπως η Σεσιλιά, που τον κατηγόρησε ότι είχε τις συζυγικές ικανότητες μιας... σκνίπας, τη συζυγική πίστη ενός ποδοσφαιριστή και τη χάρη ενός νάνου.

Ο,τι κι αν λένε, η καλύτερη ερωμένη είναι η εξουσία, και ο Σαρκοζί το ξέρει καλά.

Κ.Τ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή