Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2008 07:00
A- A A+

ΛΙΓΕΣ τοπικές βροχές και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πολύ ισχυρούς βορείους ανέμους στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με λίγες σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες τοπικά νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία και τα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πιθανόν πρόσκαιρα μέχρι 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μεγίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Η μεγίστη θερμοκρασία στα ανατολικά και βόρεια του νομού θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με λίγες σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρός προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο: Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή