ΠΑΣΟΚ: Βολές κατά του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση της Siemens

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2008 17:44
A- A A+

Βολές κατά του εισαγγελέα που διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση της Siemens εξαπολύει ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπαδημητρίου, με αφορμή δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει κύριος Παπαδημητρίου, «σε έγκυρη απογευματινή εφημερίδα δημοσιεύονται στοιχεία από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Παναγιώτης Αθανασίου, για την υπόθεση Siemens. Τα στοιχεία αναφέρονται στην ένορκη εξέταση της γραμματέως του πρώην διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Μ. Χριστοφοράκου, σχετίζονται με υπουργό και φαίνεται ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Προσθέτει δε πως «με τη στάση του (σ.σ. ο εισαγγελέας) δικαιώνει τις αιτιάσεις που έχουν κατά καιρούς εκφρασθεί, δηλαδή την περιφρόνηση κάθε έννοιας αμεροληψίας, τις επιλεκτικές πράξεις και παραλείψεις και την προσπάθειά του να συνθέσει μια εικόνα ξένη προς ό,τι συνέβη».

«Εάν συνεχισθεί η έρευνα με αυτούς τους όρους, είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθεί σε παρωδία και θα εκθέσει ανεπανόρθωτα τη δικαιοσύνη. Πώς να χωρέσει ανθρώπινος νους ότι ο Εισαγγελέας που ασκεί την προκαταρκτική εξέταση δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια -που είναι και το ζητούμενό της- όταν διαπιστώνει ότι ενδέχεται να εμπλέκονται υπουργοί ή βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος;» καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή