Συνεχίζει έως το 2010 ο Ρεχάγκελ

Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008 15:51
A- A A+

Στον πάγκο της Εθνικής συνεχίζει μέχρι το 2010 ο Οτο Ρεχάγκελ, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή για την Εθνική μας ομάδα.

Σε δηλώσεις του λίγο μετά τη συνάντηση με τον Γερμανό προπονητή και το συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη, στα γραφεία της ΕΠΟ -συνάντηση που διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες- ο Βασίλης Γκαγάτσης διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια και τη φημολογία των τελευταίων ημερών, γύρω από το θέμα της παραμονής του Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο της εθνικής ομάδας, μετά την αποτυχία στο EURO 2008:

«Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ θέμα Ρεχάγκελ. Ζούμε στην Ελλάδα και συνήθως πλάθονται σενάρια. Δεν έχουμε επιδείξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά απέναντι στους προπονητές μας και απορώ πώς λέγονται τέτοια πράγματα», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της συνάντηση με τον Ότο Ρεχάγκελ, είπε: «Κάναμε τον απολογισμό του τελευταίου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσα σε κλίμα αγάπης, συνεργασίας και κατανόησης. Επίσης συζητήσαμε για τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας στην Εθνική ομάδα. Αποφασίσαμε κάποια πράγματα, τα οποία θα συζητηθούν στο διοικητικό συμβούλιο της 17ης Ιουλίου και θα ανακοινωθούν στη συνέχεια».

Ερωτηθείς εξάλλου, αν τέθηκε θέμα ανανέωσης στο ρόστερ της Εθνικής, ο κ. Γκαγκάτσης ξεκαθάρισε πως «δεν επεμβαίνουμε ποτέ στο έργο του προπονητή και είναι αποκλειστικά θέμα της τεχνικής ηγεσίας για να πάρει τέτοιες αποφάσεις».

Όπως είπε, η Ομοσπονδία και η τεχνική ηγεσία προχωρούν με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και την πρόκληση του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, το 2010. «Αφήνουμε πίσω μας το Euro 2008, όμως προβληματιζόμαστε από κάποια πράγματα και πιστεύουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε κάποιες κινήσεις για να εκσυγχρονίσουμε την ομάδα», σημείωσε ο κ. Γκαγκάτσης.

Ο συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, εξερχόμενος της αίθουσας, δήλωσε: «Όλα εντάξει, είμαστε ευχαριστημένοι, όλα πήγαν καλά...».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις