Σ. Χατζηδάκης: Εκτροπή από κάθε αίσθημα ευθύνης οι δηλώσεις Γ. Παπανδρέου

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2008 19:36
A- A A+

«Οι δηλώσεις του κυρίου Παπανδρέου αποτελούν οι ίδιες εκτροπή από κάθε αίσθημα ευθύνης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάταια προσπαθεί με μια κατά μέτωπον επίθεση εναντίον της Δικαιοσύνης να συγκαλύψει και να συσκοτίσει τα μεγάλα ηθικά και πολιτικά προβλήματα που έχουν προκύψει από το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την υπόθεση SIEMENS»

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης, απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά της ηγεσίας της Δικαιοσύνης.

Αναφερόμενος σε σχετικές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, σημειώνει: «Όσον αφορά την πρόταση του κυρίου Βενιζέλου για σύσταση «μικρής εξεταστικής επιτροπής», η κυβέρνηση έχει ήδη διατυπώσει τις θέσεις της και με τοποθετήσεις μου στη Βουλή, αλλά και με δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού. Αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται, συνεχώς, με διαφορετικές θέσεις και τοποθετήσεις. Ας κατασταλάξει, τελικά, διατυπώνοντας μια ενιαία πρόταση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή