Θ. Ρουσόπουλος: Ο Γ. Παπανδρέου να μας ενημερώσει πού πήγε το 1 εκατ. μάρκα

Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2008 17:34
A- A A+

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Θόδωρου Ρουσόπουλου προκάλεσε η νέα επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για την υπόθεση της Siemens.

O κύριος Ρουσόπουλος, δήλωσε πως, όπως ανέφερε ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου, χρειάζεται θάρρος για την αλήθεια και τον κάλεσε να ενημερώσει πού πήγε το ένα εκατομμύριο μάρκα που εισέρευσε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, «ποια συμφωνία επισφράγισαν ή ποια προκαταβολή εξυπηρέτησαν».

Αναφέρομενος τα αιτήματα που έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως ζητά αυτό που ανακοινώθηκε χθες, δηλαδή την εντολή της κυβέρνησης για ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, και πρόσθεσε πως την Παρασκευή απέρριψε τη πρόταση του κυρίου Κώστα Καραμανλή για σύσταση διακομματικής επιτροπής για τα οικονομικά των κομμάτων.

«Κανείς δεν ξεχνά τη λευκή σελίδα του ΠΑΣΟΚ στην αναθεώρηση του σχετικού άρθρου του Συντάγματος. Ο κ. Παπανδρέου, με τη σημερινή του δήλωση, δεν απευθύνθηκε στους πολίτες, προσπάθησε να ανακτήσει δυνάμεις στο εσωτερικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ» σημείωσε ο κύριος Ρουσόπουλος.

Παράλληλα, κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συμμετάσχει στη διακομματική επιτροπή και να σταματήσει τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη, επαναλαμβάνοντας πως »κάθε φορά που αποκαλύπτονται στοιχεία το ΠΑΣΟΚ, επιτίθεται στη Δικαιοσύνη λυσσαλέα».

Τέλος κατέληξε αναφέροντας πως διαψεύστηκαν περίτρανα από την πραγματικότητα οι αιτιάσεις περί καθυστερήσεων για την υπόθεση του παραδικαστικού, συμπληρώνοντας πως θα διαψευσθούν και στην υπόθεση της Siemens.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή