Αγωγή Α. Τσοχατζόπουλου κατά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»

Τρίτη, 08 Ιουλίου 2008 14:31
UPD:15:50
A- A A+

Αγωγή κατά της εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα» και του δημοσιογράφου Στέφανου Νικολάου υπέβαλε ο πρώην υπουργός ¶κης Τσοχατζόπουλος.

Ο κύριος Τσοχατζόπουλος ζητά αποζημίωση 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη που υπέστη, όπως υποστηρίζει, από δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο τον εμφανίζει να δέχεται ως δώρα οικοσκευή από τη Siemens.

Το δημοσίευμα είχε τίτλο «τα δώρα ξεφτίλα» και υπότιτλο «ο βραστήρας αυγών των 28 ευρώ και το ψυγείο των 5.600 ευρώ του Ακη».

Ο πρώην υπουργός στην αγωγή του μεταξύ άλλων σημειώνει ότι με το δημοσίευμα αυτό επιχειρείται η πολιτική απαξίωσή του, ενώ σε δηλώσεις του το χαρακτηρίζει απόλυτα ψευδές και συκοφαντικό. «Έχω κατ΄ επανάληψη δηλώσει πως "δώρα" δεν έχω πάρει από κανέναν και πως ό,τι έχω αγοράσει, το έχω πληρώσει. Στην προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη περιλαμβάνονται και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία πληρωμής της συγκεκριμένης αγοράς» πρόσθεσε ο κύριος Τσοχατζόπουλος και γνωστοποίησε πως το όποιο χρηματικό ποσό του επιδικαστεί θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στο Σύλλογο «Φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Καταλήγοντας επανέλαβε πως δεν προσφέρεται ούτε για συμψηφισμό ούτε για αποπροσανατολισμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή