ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει μοιρολατρικά τις πυρκαγιές

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2008 17:52
A- A A+

Έντονα επικριτικός έναντι της κυβέρνησης με αφορμή τις τελευταίες δασικές πυρκαγιές εμφανίστηκε ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Κουβέλης.

«Η πραγματικότητα δείχνει ότι η προετοιμασία είναι, όπως και πέρυσι, ελλιπής. Οι πυρκαγιές στον Υμηττό, στο Μαίναλο, στη Σκύρο, μόλις χθες η πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια, που θύμισε την αδικαιολόγητη καταστροφή της Πάρνηθας, και η σημερινή στον Ωρωπό, και πολλές ακόμα σε όλη τη χώρα, δείχνουν ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει μοιρολατρικά και με μειωμένα αντανακλαστικά, που χαρακτηρίζονται από βραδύτητα παρέμβασης και λάθος εκτιμήσεις, τις δασικές πυρκαγιές» τόνισε.

Πρόσθεσε πάντως πως «η ώρα που δίνονται μάχες από πυροσβέστες, πιλότους και εθελοντές, για να σωθεί ο δασικός πλούτος της χώρας, δεν είναι κατάλληλη για παρουσίαση των αδυναμιών και της αδιαφορίας της κυβέρνησης» και ευχήθηκε οι καιρικές συνθήκες να βοηθήσουν να μην αντιμετωπίσουμε καταστροφές της ίδιας έκτασης με πέρυσι, καθώς προχωράει το καλοκαίρι.

«Με ευθύνη και ευαισθησία, ευχόμαστε ο απολογισμός στο τέλος της περιόδου να είναι καλύτερος από πέρυσι, και καλούμε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες να βοηθήσουν να πετύχουμε αυτό το στόχο» κατέληξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή