«Σύνηθες για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να διαστρεβλώνει το κυβερνητικό έργο»

Απάντηση Θ. Ρουσόπουλου στις αιχμές για περιβάλλον - πυρόπληκτους
Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2008 18:34
UPD:20:16
A- A A+

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσαν οι αιχμές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου κατά της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά το περιβάλλον, την αντιπυρική προστασία και την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/07/16/1539960.htm .

«Ο κ. Παπανδρέου ασφαλώς γνωρίζει ότι η κυβέρνηση, ξεπερνώντας χρόνιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και διαδικασίες, με τη στήριξη βεβαίως πολλών επωνύμων και χιλιάδων ανωνύμων δωρητών, υλοποιεί με πρωτόγνωρους ρυθμούς ένα πρόγραμμα αρωγής των πυροπλήκτων και αναγέννησης των πληγεισών περιοχών» αναφέρει σε δήλωσή του κ. Ρουσόπουλος.

Στη συνέχεια βάλλει κατά του ΠΑΣΟΚ για θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής σημειώνοντας πως «η Ελλάδα, που άφησαν πίσω τους οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ στις οποίες και ο ίδιος (σ.σ. ο κ. Παπανδρέου) μετείχε, ήταν η μόνη χώρα στην ΕΕ χωρίς κτηματολόγιο, χωρίς εθνικό χωροταξικό σχέδιο, χωρίς συγκροτημένη στρατηγική για την προστασία του περιβάλλοντος».

«Είναι σύνηθες για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μηδενίζει, να απαξιώνει, να διαστρεβλώνει συνολικά το έργο της κυβέρνησης. Οι πολίτες μας κρίνουν όλους και μας αξιολογούν, με βασικό κριτήριο την προσφορά μας στον Τόπο» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή