Στο Ρέντη ο Σ. Κόκκαλης - Στην τελική ευθεία οι μεταγραφές

Με «προεδρική πινελιά» η μεταγραφή του επιθετικού
Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008 14:01
UPD:14:05
A- A A+

Στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους», πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως όλα δείχνουν, μία μεταγραφή -και κατά πάσα πιθανότητα αυτή του επιθετικού- θα έχει προεδρική πινελιά! Η συνάντηση Κόκκαλη-Βαλβέρδε σηματοδοτεί εξελίξεις και σύντομα ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος προπονητής παρουσίασε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού λίστα με συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους.

Με 26 παίκτες στην Ολλανδία

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος της πρωϊνής προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωΐ της Παρασκευής (18/7, 09:05) με προορισμό το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε 26 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τους τρεις από τους πέντε μικρούς, που πήραν μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο διεξήχθη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας (Σοϊλέδης, Βασιλόγιαννης, Σταμόγιαννος). Αντίθετα, οι Κατσικογιάννης και Νικλητσιώτης θα δώσουν το "παρών" και στο Έρμελο, όπως βέβαια και οι διεθνείς, αλλά και ο Μίκελ Αλόνσο. Στην Ολλανδία κανονικά και οι Μπελούτσι και Λεντέσμα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: ¶ντζας, Μπελούτσι, Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κόβατς, Κοβάτσεβιτς, Λεντέσμα, Μενδρινός, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Νικλητσιώτης, Παναγόπουλος, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Σίσιτς, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ και Αλόνσο.

Στην Ολλανδία, ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια (19/7 18:00 με Έμεν, 23/7 19:00 με Γκρόνιγκεν και 26/7 15:00 με Τβέντε).

*Οι ώρες έναρξης των φιλικών αγώνων είναι τοπικές.

«Όχι» σε Μπλάκμπερν για Τοροσίδη

Ο Ολυμπιακός απέρριψε επίσημη πρόταση της Μπλάκμπερν ύψους 4,5-5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον παίκτη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο (με δεδομένες και τις πωλήσεις των Νούνιες και Λούα Λούα) εκτός κι αν έρθει μία προσφορά τόσο υψηλή (γύρω στα 8 εκατ. €) που ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις