Ευ. Αντώναρος για Π. Βουρλούμη: Δεν έχει αλλάξει τίποτα

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008 15:00
UPD:15:07
A- A A+

Δεν έχει αλλάξει τίποτα, σημείωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αν ο πρόεδρος του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης παραμένει στη θέση του.

Σε ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις «παλινωδίες υπουργών της», καθώς, σύμφωνα με το δημοσιογράφο που ρώτησε, ο κ. Γιώργος Σουφλιάς και η κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά αποστασιοποιήθηκαν από τον κ. Βουρλούμη, ο δε Γιώργος Αλογοσκούφης του παρέχει την υποστήριξή του, ο κ. Αντώναρος ανέφερε: «Δεν βλέπω απολύτως καμιά παλινωδία. Ισχύουν όσα έχουμε πει και οι δηλώσεις στις οποίες αναφερθήκατε αναφέρονται σε αυτά που έχουμε πει».

Στη συνέχεια υπενθύμισε ότι οι διώξεις για την εξαγορά της «Γερμανός» από την Cosmote είναι in rem και όχι εναντίον προσώπων. Και πρόσθεσε ότι αυτά τα θέματα η κυβέρνηση τα έχει διευκρινίσει επακριβώς, συνεπώς, όπως ανέφερε, οι όποιοι ισχυρισμοί δεν έχουν σχέση με την άσκηση της Δικαιοσύνης, παραποιούν την πραγματικότητα και παραπλανούν όσους ακούν αυτά τα επιχειρήματα.

Η πραγματικότητα είναι απλή, επισήμανε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος. Εχουμε πει ότι η δικαστικη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και θα διαπιστώσει εάν, ποιος και σε ποιο βαθμό φέρει ευθύνη, συνέχισε, επαναλαμβάνοντας πως η κυβέρνηση περιμένει την εξέλιξη και την ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή