Απάντηση ΛΑ.Ο.Σ στις βολές Γ. Παπανδρέου

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2008 15:33
A- A A+

Aπάντηση στις βολές που εξαπέλυσε εναντίον του την Πέμπτη από την Ουρανούπολη Χαλκιδικής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Στη σχετική του ανακοίνωση σημειώνει μεταξύ άλλων πως «ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σαφώς και δεν πρέπει να απολογείται κάθε φορά που ακολουθεί θέσεις και προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ» και προσθέτει πως η στοιχειώδης πολιτική εντιμότητα απαιτεί… «τουλάχιστον να αναγνωρίζεις την πηγή σου και τη συμφωνία σου με αυτή, χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις».

Καταλήγοντας υπογραμμίζει πως ο ΛΑΟΣ έχει αποδείξει ότι είναι το μοναδικό κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου που αναγνωρίζει και επιβραβεύει το δίκαιο και το συμφέρον για τη χώρα, από όποια πολιτική παράταξη κι αν εκφέρεται, «χωρίς ν’ αποτελεί υποστύλωμα κανενός άλλου πλην του μέγιστου εθνικού συμφέροντος».

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χθες αντικρούοντας τους ισχυρισμούς της κ. Αλέκας Παπαρήγα πως ο ΛΑΟΣ εκτελεί σχέδιο συκοφάντησης του ΚΚΕ, που έχει σχεδιάσει το ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη «υποστύλωμα της Δεξιάς».

Και πρόσθεσε: «Δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ αν ο ΛΑΟΣ προσεγγίζει κάποιες από τις δικές μας θέσεις και δεν θα απολογούμαστε γι' αυτό. Για ποιο λόγο το κάνει αυτό ο ΛΑΟΣ, μήπως οσμίζεται κάτι;» αναρωτήθηκε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή