Ευ. Αντώναρος: Στόχος είναι και παραμένει η αυτοδυναμία

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 15:23
UPD:15:26
A- A A+

Η ΝΔ είναι υπέρ του σχηματισμού αυτοδύναμων κυβερνήσεων. Μετά από δυο εκλογικές αναμετρήσεις, είναι το κόμμα που σχημάτισε σταθερές, αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Συνεπώς, δεν υπάρχει κανείς απολύτως λόγος να μιλάμε για υποθετικά σενάρια. Στόχος είναι και παραμένει η αυτοδυναμία.

Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ερωτηθείς αν το κυβερνών κόμμα εξακολουθεί να είναι κατά της συνεργασίας με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό εφόσον το εκλογικό αποτέλεσμα οδηγεί σε κάτι τέτοιο.

Ο κ. Αντώραρος κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο οποίος, κατά το δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση άφησε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σημείωσε πως δεν του προκύπτει από την ανάγνωση των δηλώσεων του κ. Τραγάκη διαφοροποίηση από τη σταθερή θέση της ΝΔ και της σημερινής κυβέρνησης.

Σε ερώτηση αν επίκειται συνάντηση Τραγάκη - Κουκοδήμου και επιστροφή του τελευταίου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ παρέπεμψε σε δηλώσεις του κ. Θόδωρου Ρουσόπουλου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή