Στήριξη Αλ. Παπαρήγα στους εργαζομένους της Siemens και αιχμές κατά των άλλων κομμάτων

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008 15:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Αιχμές κατά των «άλλων κομμάτων, τα οποία «στο όνομα των σκανδάλων υψώνουν ορισμένους περίεργους τόνους αδιαφορώντας για τη ζωή των εργαζομένων» άφησε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπία εργαζομένων στη Siemens.

Παράλληλα υπογράμμισε πως το κόμμα της θα υπερασπιστεί όλες τις θέσεις των εργαζομένων στις επιχειρήσεις της Siemens στην Ελλάδα, αλλά και των υπολοίπων εργαζομένων στις διάφορες επιχειρήσεις του κλάδου.

Απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση, υποστήριξε πως «δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη ως θεσμός». Διευκρίνισε δε πως υπάρχουν δικαστές οι οποίοι λειτουργούν εν πάση περιπτώσει χωρίς να δέχονται τις πιέσεις της εξουσίας, «αλλά η δικαιοσύνη λειτουργεί μέσα σε ένα αντιλαϊκό αντεργατικό πλαίσιο και κάτω από πιέσεις και με ιδεολογικά κριτήρια».

Ερωτηθείσα για τα σενάρια για πρόωρες εκλογές, η κ. Παπαρήγα τόνισε πως το υπάρχον πολιτικό σύστημα πρέπει να δεχθεί πλήγματα και πως οι εκλογές είναι καλοδεχούμενες όποτε έρθουν. Βάλλοντας κατά του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε: «Σημασία έχει με τι κριτήρια θα ψηφίσει ο λαός. Εμείς δεν πρόκειται να σοβατίσουμε το πολιτικό σύστημα. Έχει καλούς σοβατιστές, τον κ. Αλαβάνο, τον κ. Τσίπρα».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή