Πολύ κοντά σε Λέτο ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2008 10:28
A- A A+

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντίνου αριστερού χαφ της Λίβερπουλ, Σεμπαστιέν Λέτο, είναι ο Ολυμπιακός. Οι εκπρόσωποι του παίκτη δείπνησαν χθες στην Αθήνα με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Χρυσικόπουλο και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του 22χρονου μέσου είναι θέμα χρόνου για τους Πειραιώτες, ειδικά αν ο Αργεντινός άσος δεν εξασφαλίσει κοινοτικό διαβατήριο ως το τέλος του μήνα.

Ο ίδιος ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στον Ολυμπιακό: «Ακόμα περιμένω το κοινοτικό διαβατήριο, αλλά ο χρόνος τελειώνει. Η Λίβερπουλ θα κάνει υπομονή μέχρι τις 31 Ιουλίου. Εχουμε συζητήσει με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και κοινή μας απόφαση είναι να φύγω και να πάω να παίξω δανεικός για μια χρονιά. Πρέπει να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Γι’ αυτό το λόγο είναι ο μάνατζέρ μου στην Αθήνα. Για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό μου στην ελληνική ομάδα. Θέλω να έρθω», είπε ο Λέτο και πρόσθεσε:

«Έχω κάποιες προτάσεις από την Ιταλία και την Ισπανία. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω στον Ολυμπιακό. Όμως μετά τη συνάντηση που θα έχει ο ατζέντης μου με τους ανθρώπους της ομάδας θα βάλουμε όλα τα δεδομένα κάτω και θα αποφασίσουμε πού θα πάω. Θέλω όμως να έρθω στον Ολυμπιακό. Ας ακούσουμε όμως πρώτα τι θα μας πουν οι άνθρωποι της ομάδας».

Επιπρόσθετα, αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε με πήρε τηλέφωνο! Μου είπε ότι ενδιαφέρεται για μένα και θα με ήθελε στην ομάδα του. Μου ανέλυσε τις σκέψεις του. Τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα αυτά που μου είπε. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχω έναν προπονητή που μιλάει τη γλώσσα μου. Θα παίξει και αυτό σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου».

Παράλληλα, έδειξε ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τον Ολυμπιακό: «Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους για αυτό το θέμα. Δεν θέλω να αποκαλύψω ποιοι είναι αυτοί, αλλά μου έχουν πει πάρα πολύ καλά πράγματα. Μου εξήγησαν ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κερδίζει διαρκώς τα πρωταθλήματα και παίζει συνέχεια στο Champions League. Επίσης, μου μίλησαν με πάρα πολύ κολακευτικά λόγια για τον παθιασμένο κόσμο του. Φυσικά ξέρω ότι εκεί αγωνίζονται πολύ καλοί Αργεντινοί παίκτες. Δεν τους έχω μιλήσει, αλλά ξέρω ότι οι Μπελούτσι, Γκαλέτι και Λεντέσμα είναι παίκτες επιπέδου εθνικής Αργεντινής. Θα ήθελα να πάω σε μια ομάδα που βρίσκονται συμπατριώτες μου για να προσαρμοστώ πιο εύκολα».

Το πιο πιθανό για τους «ερυθρολεύκους» είναι να αποκτηθεί ο παίκτης από τη Λίβερπουλ με τη μορφή δανεισμού, ίσως και με κάποια οψιόν αγοράς στο τέλους του έτους σε περίπτωση που ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις