Πυρκαγιά στην Αχαΐα

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2008 15:17
UPD:17:07

A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13.25 στο 190 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, στην περιοχή Παναγοπούλα, που βρίσκεται πριν το Αίγιο.

Εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη νέα και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, από το 183ο χλμ έως το 205ο χλμ.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση από Πάτρα προς Κόρινθο παραμένουν ακινητοποιημένοι στο ύψος των διοδίων του Ρίου, ενώ όσοι κατευθύνονται από Κόρινθο προς Πάτρα, τους σταματά η Τροχαία στο ύψος του Λαμπίρι.

Λόγω της πυρκαγιάς στην Παναγοπούλα, έκλεισαν οι σταθμοί του ΟΣΕ σε Ψαθόπυργο και Αίγιο. Δύο αμαξοστοιχίες παραμένουν ακινητοποιημένες στους δύο σταθμούς.

Συγκεκριμένα, η αμαξοστοιχία 302 του ΟΣΕ, που κατευθυνόταν από Κιάτο προς Πάτρα, έχει ακινητοποιηθεί στο σταθμό του Αιγίου και η αμαξοστοιχία 23 του ΟΣΕ, με κατεύθυνση από Πάτρα προς Κιάτο στο σταθμό του Ψαθόπυργου.

Η πυροσβεστική επιχειρεί στην περιοχή με 10 οχήματα, 30 πυροσβέστες, έξι αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο και αναμένονται ενισχύσεις από τις γύρω περιοχές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή