Εξιτήριο για δύο τραυματίες από την έκρηξη στο Πέραμα

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2008 15:20
A- A A+

Εξιτήριο πήραν δύο από τους τραυματίες της πολύνεκρης έκρηξης στο Δ/Ξ «Friendship Gas», στο Πέραμα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.ΕΠ.Υ./Υ.Υ.Κ.Α).

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι από τα θύματα του δυστυχήματος που διακομίστηκαν στα εφημερεύοντα νοσοκομεία, πέντε σοροί μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν.Π. ¶γιος Παντελεήμονας, όπου έγινε η αναγνώριση από τους οικείους τους και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Τρεις σοροί μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο, εκ των οποίων οι δύο αναγνωρίσθηκαν και εκκρεμεί η αναγνώριση της τρίτης σορού.

Επίσης, τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο Θριάσειο Νοσοκομείο με προβλήματα από το αναπνευστικό, εκ των οποίων οι δύο έλαβαν εξιτήριο αργότερα και ο ένας παραμένει για προληπτικούς λόγους.

Τέλος, σημειώνεται ότι από τις πρώτες στιγμές, ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης του Ψ.Ν.Α. συνέβαλε στην ψυχολογική υποστήριξη των οικείων των θυμάτων στο Γ.Ν.Π. ¶γιος Παντελεήμονας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή