Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2008 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι 2 με 4 Μποφόρ και αργότερα στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι 2 με 4 και από το απόγευμα βαθμιαία 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. τοπικές νεφώσεις το πρωΐ στα βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθεί βροχή ή καταιγίδες στα βόρεια κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι 2 με 4 και από το απόγευμα βαθμιαία 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχή ή καταιγίδα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Ηπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανώς στα ορεινά της Ανατολικής Στερεάς. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 2 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πιθανώς 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή