Γ. Μανώλης: Δήλωση ηττοπάθειας η τοποθέτηση Γ. Αλογοσκούφη

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2008 10:56
UPD:13:55
A- A A+

Δήλωση ηττοπάθειας χαρακτήρισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μανώλης τα όσα ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.

«Πρόκειται για δήλωση ηττοπάθειας… Διαφωνώ με τέτοιου είδους συνεργασίες… Δημιουργεί κλίμα ηττοπάθειας και προκαλεί τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας… Πρέπει να ομολογήσουμε κι εμείς ότι είμαστε αποτυχημένοι;», δήλωσε σήμερα ο κ. Μανώλης στο ρ/σ Alpha 989.

«Μπορεί ο κ. Αλογοσκούφης στο μυαλό του να χει άλλα πράγματα. Γιατί αν διαπιστώσετε ποιοι κάνουν κατά καιρούς τέτοιες προτάσεις, είναι κάποια οικονομικά κέντρα, κάποια οικονομικά τζάκια και κάποια πολιτικά τζάκια. Οι οποίοι επειδή βλέπουν ένα κίνδυνο, ονειρεύονται μια συνεργασία ΠΑΣΟΚ ΝΔ», δήλωσε ο κ. Μανώλης.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» δήλωσε πως σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία «η μόνη περίπτωση που θα είχε κάποια αξία μια συνεργασία μεταξύ κομμάτων, θα ήταν μεταξύ των δυο μεγαλύτερων, εάν μπορούσαν να συμφωνήσουν στην προώθηση κάποιων πολύ δύσκολων μεταρρυθμίσεων, που κανένα κόμμα δεν μπορεί να αναλάβει το κόστος να προωθήσει από μόνο του».

Τόνισε ωστόσο η κεντρική επιδίωξη της Ν.Δ. πρέπει να είναι η αυτοδυναμία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή