Ευ. Αντώναρος για τα περί συνεργασιών: Ο ΥΠΟΙΟ τοποθετήθηκε με σαφήνεια

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2008 15:17
A- A A+

Τη θέση πως ο υπουργός Οικονομίας τοποθετήθηκε με σαφήνεια και πως η δήλωσή του δεν αφήνει περιθώριο παρανόησης των όσων είπε εξέφρασε ο αναπληρωτή κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ερωτηθείς σχετικά με τα όσα ανέφερε στην «Ελευθεροτυπία» ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης περί συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Πρόσθεσε ακόμη πως για αυτά τα θέματα έχει τοποθετηθεί και ο κ. Ρουσόπουλος και ο ίδιος με ξεκάθαρο τρόπο.

Σε επισήμανση δημοσιογράφου ότι στην ίδια συνέντευξη διαπιστώνονται ομοιότητες των δυο μεγάλων κομμάτων, ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι ερμηνεύονται οι δηλώσεις του κ. Αλογοσκούφη κατά το δοκούν, με τρόπο που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

«Η ΝΔ, είπε ο κ. Αλογοσκούφης, έχει την εντολή και θα συνεχίσει να κυβερνά τη χώρα εφαρμόζοντας το μεταρρυθμιστικό της έργο» επισήμανε ο κ. Αντώναρος, και ζήτησε να αναγνωστεί συνολικά η δήλωση του υπουργού Οικονομίας, η οποία, όπως ανέφερε, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών.

Ερωτηθείς αν έχουν παρερμηνεύσει τη δήλωση του υπουργού, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης, άλλα στελέχη του κόμματος, καθώς και ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι παγίως δεν σχολιάζει δηλώσεις στελεχών. Σε ερώτηση «γιατί η κυβέρνηση καταργεί δικαιώματα των εργαζομένων σαν να φταίνε εκείνοι για τα ελλείμματα στις ΔΕΚΟ», ο κ. Αντώναρος παρέπεμψε σε σημερινή σχετική δήλωση του κ. Αλογοσκούφη και συμπλήρωσε ότι κανείς δεν καταργεί δικαιώματα, αλλά πρέπει τα ελλείμματα να μην τροφοδοτούνται, να μην καλύπτονται από τα χρήματα με τα οποία συμβάλλουν οι Ελληνες φορολογούμενοι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή