Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με σταδιακή επικράτηση βορείων ανέμων 6 με 7 Μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα βροχών ή καταιγίδων μικρής διάρκειας κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 Μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στην Ηπειρο κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βόρειοι 2 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θεσσαλίας. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 και από το απόγευμα έως 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 2 με 4 Μποφόρ στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 Μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή