Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2001 07:01
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και καταιγίδες κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές και έως τη νύχτα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα πελάγη πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 εως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 εως 15 και στα νησιά από έως τέσσερις 17 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται για την Αττική, με πιθανότητα βροχής νωρίς το πρωϊ. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από πέντε έως 15 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή