Προφυλακιστέος ο 30χρονος Γεωργιανός για το φόνο του Ν. Σεργιανόπουλου

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008 15:31
A- A A+

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Γεωργιανός ο οποίος έχει παραδεχθεί πως δολοφόνησε τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο 30χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και παράνομη είσοδο στη χώρα, απολογήθηκε στη δεύτερη τακτική ανακρίτρια για περίπου τέσσερις ώρες.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του Δημήτρη Γκαβέλα και Νίκο Καραδήμα και ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε το φόνο και επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει προανακριτικά.

Μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ζητάω συγγνώμη στους συγγενείς, πονάω πολύ».

Ο κ. Γκαβέλας υποστήριξε ακόμη ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου, ενώ ο κ. Καραδήμας επανέλαβε ότι ο 30χρονος έχει μετανιώσει και ζητάει συνέχεια συγγνώμη από το Θεό και την πλευρά του θύματος.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ακόμη πως ήταν στις σκέψεις του 30χρονου να παραδοθεί και ότι αν δεν τον συνελάμβαναν, θα το έκανε.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ενώπιον της ανακρίτριας δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια του ηθοποιού ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή