Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην Ηλεία

Σε ύφεση η φωτιά στο Μαραθώνα
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008 19:22
UPD:21:44

A- A A+

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στην Ηλεία, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών και πήρε διαστάσεις. Συγκεκριμένα, επεκτάθηκε προς τη Σίμιζα, προκαλώντας ζημιές σε αγροικίες. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής, μέχρι στιγμής έχουν καεί 500-600 στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν απειλήθηκαν σπίτια.

Τη μάχη με τις φλόγες που κατακαίνε δασική έκταση, δίνουν 20 οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με 55 άνδρες, ενώ μέχρι να πέσει το σκοτάδι

τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα έκαναν ρίψεις νερού.

Σε εξέλιξη είναι και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11.30 σε δασική έκταση, στην περιοχή Αριάννα στο Δήμο Ζάρακος της Λακωνίας, όμως σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής πάει καλύτερα.

Επί τόπου επιχειρούν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ι28 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Σε ύφεση είναι η φωτιά που κατέκαψε δασική έκταση στην περιοχή Αιγινιώτισσα στο Μαραθώνα της Αίγινας. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Σε ύφεση είναι από από νωρίς το απόγευμα και η φωτιά στο Μαραθώνα, που ξέσπασε μετά τις 3 το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή στις Κεραίες και πήρε διαστάσεις.

Για την αντιμετώπισή της κινητοποιήθηκαν έξι αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 28 άτομα πεζοπόρο τμήμα, πολλές υδροφόρες των δήμων και εθελοντές.

Βέβαιος ότι επρόκειτο για εμπρησμό δήλωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή