Επίθεση Γ. Μανώλη στο ΠΑΣΟΚ για τις ΔΕΚΟ

Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2008 15:59
A- A A+

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ για τις χθεσινές δηλώσεις της αρμόδιας για την Οικονομία πολιτικής εκπροσώπου Λούκας Κατσέλη σχετικά με τις ΔΕΚΟ εξαπέλυσε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης.

«Καλωσορίζουμε την επιστροφή του κ. Μανώλη στο θερινό τμήμα της Βουλής» είχε αναφέρει νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης.

«Θα πάτε στις απεργίες και τα πεζοδρόμια και την ίδια ώρα λέει το ΠΑΣΟΚ να κλείσουν οι ΔΕΚΟ. Πρέπει να ντρέπεστε! Ο Αλογοσκούφης φαντάζει Αρσακειάδα μπροστά σ’ αυτά που λέτε εσείς. Καλώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, εάν δεν υιοθετεί τις απόψεις της κ. Κατσέλη που είναι υπεύθυνη για το χώρο αυτό, να τη διώξει. Κοροϊδεύετε τον κόσμο. Γι’ αυτό, παρά τα λάθη που κάναμε εμείς, είστε πίσω στις δημοσκοπήσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης.

Η παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ εκτός του θέματος της ημερήσιας διάταξης (του νομοσχεδίου για τα Κολέγια) προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς την προεδρεύουσα Έλσα Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε τη δυσφορία του για τις αναφορές του κ. Μανώλη αναφέροντας ότι «το φόρουμ όπου τα κόμματα εκφράζουν επισήμως τις θέσεις τους, είναι η Βουλή. «Για το θέμα αυτό, υπάρχει γραπτή διευκρινιστική δήλωση της κ. Κατσέλη και του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Κατσέλη μιλώντας χθες στη ΝΕΤ 105,8 είχε αναφέρει: «Αν μια επιχείρηση δεν χρειάζεται πλέον, θα μπορούσε να κλείσει και να κοιτάξει κανείς τι πρέπει να γίνει. Το θέμα δεν είναι ιδεολογικό. Το ζήτημα είναι μια δημόσια επιχείρηση είναι ένα εργαλείο ανάπτυξης. Αν αυτό το εργαλείο ανάπτυξης δεν είναι χρήσιμο θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε».

Στη συνέχεια, προέβη σε διευκρινιστική δήλωση στην οποία σημείωνε: «Για το ΠΑΣΟΚ δεν τίθεται θέμα κατάργησης οποιασδήποτε ΔΕΚΟ εφόσον αποτελεί πολύτιμο εργαλείο κοινωνικής και αναπτυξιακής πολιτικής, και πρόσθεσε πως «υπάρχουν και όρια στην προσπάθεια διαστρέβλωσης των θέσεων του ΠΑΣΟΚ για την πορεία των ΔΕΚΟ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή