Μπραντάο: «Δευτέρα - Τρίτη θα είμαι παίκτης του Ολυμπιακού»

Παίρνουν και Ντούντου οι «ερυθρόλευκοι» - Εντού ή Ντιόγκο ο στράικερ
Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2008 10:19
A- A A+

Αμεσες εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του Ολυμπιακού, που αναμένεται μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα να ανακοινώσει την απόκτηση δύο Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, του Ντούντου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Μπραντάο της Σαχτάρ Ντόνεσκ.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Μπραντάο, τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Εν τω μεταξύ απόψε έχει οριστεί η συνάντηση των ανθρώπων της ΤΣΣΚΑ με εκείνους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντούντου.

Την ίδια ώρα ασαφής είναι η κατάσταση με τη μεταγραφή του Ντιόγκο από την Πορτουγκέζα. Με δεδομένη όμως την πίεση του χρόνου, αν δεν υπάρξει συγκεκριμένη απάντηση για τον 21 ετών ταλαντούχο επιθετικό, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θα στραφεί εκ νέου στον Εντού της Μπέτις.

Απόψε στις 23:00, αναμένεται και η άφιξη του Αργεντινού Σεμπαστιάν Λέτο στην Ελλάδα, τον οποίο απέκτησε ο Ολυμπιακός ως δανεικό από τη Λίβερπουλ.

«Κουράστηκα στην Ουκρανία έξι χρόνια και ήρθε η ώρα να συνεχίσω σε ένας καλύτερο πρωτάθλημα. Ο μάνατζερ μου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα και διαπραγματεύεται την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι έχει επέλθει πλήρης συμφωνία και η ελληνική ομάδα θα πληρώσει το μπάι άουτ του συμβολαίου μου, που είναι 5 εκατ. ευρώ. Την Δευτέρα περιμένω τον ατζέντη μου στο Ντόνετσκ για να φέρει την προσφορά στη Σαχτάρ και φυσικά, να μετακομίσω στην Ελλάδα. Η Σαχτάρ ζητάει 10 εκατ. ευρώ, αλλά από την στιγμή που υπάρχει το μπάι άουτ, πιστεύω ότι την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη να έχουν τελειώσει όλα και να ταξιδέψω στην Ελλάδα για να ενσωματωθώ στη νέα μου ομάδα», δήλωσε ο Μπραντάο, εμφανίζοντας ως τελειωμένη υπόθεση τη μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις